Om os


Spanrep.dk er en del af CJ Hvidevareservice Aalborg, hvor vi siden 1970 har serviceret og repareret hvidevarer og små elapparater.

Vi udfører reparation og service af alle typer hvidevarer og små elapparater. Hvidevarer i hele Danmark og små elapparater i Danmark, Sverige og Finland.

Med mange års erfaring er vi det sikre valg, når dit produkt går i stykker. Det skyldes, at vi med vores ekspertise præcist ved hvordan vi skal gribe opgaven hurtigt an, samt at vi gennem vores samarbejder køber reservedele direkte hos producenterne.

Vi er autoriseret servicepartner for mere end 50 producenter, hvilket betyder at vi er de eneste der er autoriseret og uddannet til at reparere på produktet, inden for reklamationsretten, hvis reklamationsretten skal opretholdes. Det sikrer, at vi har den fornødne viden, så vi hurtigst muligt kan reparere dit produkt.

Vores mission er, at servicere vores kunder hurtigst muligt, til mindst mulig gene og at sikre tryghed i hverdagen med tanke på, at bag ethvert defekt produkt står en nødlidende kunde.


Spanrep